Počitniška hiša Viktorija je preprosta hiška z luksuznimi, dih jemajočimi razgledi na Triglav in ostale bližnje vrhove.

Nahaja se na idilični lokaciji zraven smučišča Španov vrh v vasici Planina pod Golico nad Jesenicami. Do letališča Jožeta Pučnik boste z avtomobilom prispeli v slabi uri. Do Bleda, Radovljice in Kranjske Gore je 30 minut, do Bohinja pa 45 minut vožnje.

Iščete hišo na samem? Želite dopust preživeti v miru in naravi? Ste aktivna družina? Imate majhne otroke? Imate kuža, ki mimogrede še glasno laja? Ali pa morda mačka, ki ga radi vzamete s sabo na dopust? Pri nas ste dobrodošli vsi!!!

Počitniška hiša je na voljo v celoti. Sprejme do 5 oseb. Obljubljamo, da se boste v njej počutili kot doma.

V pritličju večji del prostora zavzema dnevni prostor z veliko in mehko sedežno garnituro. Ob večerih se boste lahko greli s kaminom. V istem prostoru je jedilni kot, iz katerega boste skozi okno lahko občudovali s soncem obsijan Triglav. Poleg je še polno opremljena kuhinja. V lepi leseni kopalnici sta prha in WC.

V mansardi se nahajata dve spalnici. V prvi, manjši sta dve enojni postelji, v drugi, večji pa ena velika zakonska postelja in pomožno ležišče. Iz te sobe je dostop na velik balkon, ki prav tako ponuja čudovit razgled na pokrajino.

Na voljo je brezplačna brezžična internetna povezava, zunanji žar, brezplačna oprema za otroke, brezplačna oprema za živali, ter pestra izbira namiznih iger in knjig za preživljanje prostega časa

Dostop do počitniške hiše z osebnim avtomobilom ni mogoč. Naši gostje svoja vozila pustijo 500 m nižje in se do hiše odpravijo peš. Za prevoz prtljage (ob ugodnih vremenskih razmerah) poskrbimo mi.

PREVOZ PRTLJAGE V POZNO JESENSKIH, ZIMSKIH IN ZGODNJE POMLADNIH MESECIH
Za prevoz prtljage do hiše v pozno jesenskih, zimskih in zgodnje pomladnih mesecih in hkrati za edinstveno doživetje bo s konjsko vprego ali traktorjem poskrbel Miha iz Kmetije Smolej. Cena prevoza znaša 20 € - plačilo je do 30.06.2022 možno tudi s turističnim bonom.

viktorija 1 viktorija 2 viktorija 3

 

Informacije:
Pet & Family Friendly House Viktorija
Planina pod Golico 86
4270 Jesenice

Telefon: 069 901 203
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran https://www.houseviktorija.si/

Prikaži lokacijo na Google zemljevidu

Turistično društvo Golica
Planina pod Golico 31
4270 Jesenice

Matična številka: 5581907000